Flyer voorzijde 2019

 

Flyer achterzijde 2019

Vrijgezellen & Vrij-Gezellen 2018 Voorzijde

Vrijgezellen & Vrij-Gezellen 2018 achterzijde

 

Marcel Theunis

Velen onder u zullen Marcel kennen als de man die jarenlang de hoofdrollen vertolkte bij het Buitings volkstoneel.
Hij was een van de medestichters van onze toneelgroep en hij nam van begin af de grote rollen voor zijn rekening.
Pas toen hij enkele jaren geleden geveld werd door ziekte moest hij enkele stappen terug zetten en hij speelde nog een paar keer een kleinere rol maar de ziekte deinde verder uit en hij moest zijn acteeractiviteiten volledig stopzetten. Hij deed dit met heel veel pijn in het hart !
Nog telkenjare na het kiezen van het te spelen stuk stond hij erop om het boek te kunnen lezen zodat hij toch nog enig zicht behield op wat er zich afspeelde in het Buitings volkstoneel . Ook de generale repetitie woonde hij bij. Ook toen
dat heel slecht begon te gaan stond hij erop bij deze gelegenheid aanwezig te zijn !
Ook dit jaar nog heeft hij het boek nog gelezen en zijn mening daarover aan mij medegedeeld, het bijwonen van de generale repetitie was hem echter niet meer vergund !
Marcel we zullen je missen en je zeker nooit vergeten!

 

Maurice Diepvens

Voorzitter - Buitings Volkstoneel.

DIEPVENS MAURICE P

Maurice leidde als een vaderfiguur gedurende vele jaren het Buitings Volkstoneel! Onze voorzitter deed dit vol begeestering met vaste hand, maar in alle jovialiteit. Hij was zeer geliefd bij de hele groep door zijn manier van zijn. Hij creëerde een soort van gezelligheid binnen de groep en dit met de nodige humor. Hij wist elk van ons te motiveren zodat iedereen, zonder dat het expliciet moest gezegd worden, een tandje bijstak als het nodig was.
Hij kon onze toneelgroep delegeren op een stimulerende manier zodat er een hechte band gesmeed werd in onze groep.
Deze hechte band tussen bestuur, spelers, helpers en leden van ’t Buitings Volkstoneel is een zware erfenis die hij ons nalaat en wij, als bestuursleden van “zijn” toneelgroep, zullen alles in het werk stellen om deze hechte band in ere te houden!
Nu is voor Maurice het doek gevallen en moeten we verder zonder hem!
Maurice we zullen je missen, maar je begeestering nemen we mee naar de volgende jaren en we zijn zeker dat jij Maurice, daar boven een oogje in het zeil houdt zodat het nog jaren goed zal gaan met “uw Buitings Volkstoneel”!

Het bestuur - Buitings Volkstoneel.

Joske ziet het zitten - Flyer 2017

Joske ziet het zitten - Flyer 2017 achterzijde

 

Copyright © 2016 - 2019. All Rights Reserved.

Privacyverklaring 't Buitings Volkstoneel